Waarom een website?

Tegenwoordig kun je als bedrijf niet meer om een website heen. Wij hebben de voordelen van het hebben van een website voor je op een rijtje gezet.

Visitekaartje!
Je website is je visitekaartje. Google is vandaag de dag je beste vriend als het gaat om informatievoorziening. Iedereen googlet. Als jij jouw bedrijfsinformatie op een website hebt staan, is deze 24/7 te vinden door je potentiële klanten. En dat wil je!

Dynamisch!
Een website is dynamischer dan een foldertje in de bus. De informatie op een website kun je altijd aanpassen en hoeft dus nooit te verouderen. Het zou vervelend zijn als jij je openingstijden van je winkel verandert en je hebt net 5000 foldertjes laten drukken met de oude openingstijden.

Uitstraling!
Je website is een afspiegeling van de uitstraling van je bedrijf. Je kunt je persoonlijke stempel drukken op het uiterlijk en de inhoud van je website door middel van tekst, huisstijl en layout.

Communicatie!
Een website geeft je de mogelijkheid om te communiceren met je klanten. Klanten krijgen de kans je per mail of telefoon te bereiken omdat je die gegevens natuurlijk heel duidelijk vermeld. Maar jij kunt ook vanuit je website klanten nieuwsgierig maken door bijvoorbeeld een blog bij te houden of door acties op je site te zetten die je weer via social media buttons deelt. Je bereik wordt dus groter.  Daarnaast kun je via een website je klanttevredenheid boosten door snel in te haken op de berichten.

Analyses!
Een foldertje verdwijnt uiteindelijk in de prullenbak en eigenlijk weet je dan nog steeds niet of het gelezen is. Een website daarentegen kan geanalyseerd worden! Via Google Analytics bijvoorbeeld kun je alle ins en out bekijken: hoeveel mensen hebben je site bekeken in welke periode, hoe oud zijn deze mensen, waar komen ze vandaan, welke pagina’s vinden ze interessant, en ga zo maar door. En dat helpt vervolgens weer bij de marketing voor je bedrijf.

Actie!
Heb je nog geen website? Laat bovenstaande argumenten dan zeker meetellen en neem contact op met Buro 48. Wij denken met je mee en zorgen dat je snel, knap en voordelig met je bedrijf online bent te vinden.