Laat nu je wordpress website maken bij Buro 48, Blaricum.

Websites in wordpress.

Ook voor jou!

Buro 48 maakt websites in WordPress, een google-vriendelijk Content Management Systeem met heel veel verschillende designs. De mogelijkheden in WordPress zijn eindeloos. Van een eenvoudige website met een paar basispagina’s tot een blogsite of webshop, alles kan. Wij zijn er ook – of misschien wel juist – voor de ondernemer met een klein budget.

Na een persoonlijk gesprek met jou vertaalt Buro 48 jouw wensen in een website en maakt deze in WordPress. Superhandig, want bij oplevering van de site krijg je een handleiding en een uitleg mee, zodat je daarna alles zelf kunt aanpassen én beheren. Je hebt geen kennis van HTML nodig. Wel zo prettig als je een keer koopzondag hebt die op de site vermeld moet worden. Je hebt het gewoon helemaal zelf in de hand!

Buro 48 kan je ook adviseren en helpen met de aanvraag van je domeinnaam en de hosting van je website. Ben je zelf al aan de slag met WordPress, maar kom je er niet helemaal uit? Buro 48 beantwoordt ook al je WordPressvragen en helpt je verder.

En nu het beste nieuws: onze prijzen zijn heel vriendelijk!